logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad

Discover Places

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh
a

Blog

Домашні офшорні потокові сервери- безмежна пропускна здатність

Наші сервери VPS представляють ідеальне рішення для компаній та осіб у пошуку відданої установки для розміщення своїх веб сайтів та функцій. Жива трансляція дозволяє вам надсилати відео, аудіо чи інший медіа-контент-матеріал у режимі реального часу та в стисненій формі для виконання негайно. VPS хостинг постачає кращу безпеку, ніж спільний Інтернет хостинг, оскільки ви додатково контролюєте заходи безпеки, такі як брандмауери, управління доступом та шифрування.

Протоколи та технології прямого сервера в прямому ефірі

  • Найбільші мінуси Brightcove це те, що звітність обмежена, а це означає, що ви не зможете отримати аналітику та знання, які слід рухати матеріал відеовмістів вперед.
  • Також роздумувати.
  • Сервер надсилає https://avahost.ua запитуваний відеоконтент, розділений на пакети даних, на споживчу систему через Інтернет.

HLS при встановленні дозволяє протоколу для потокової передачі, тоді як HLS_PATH визначає список для зберігання трансляційних відеофарбовів. Каталог HLS_FRAGMENT встановлює тривалість кожної відео частини, надісланої клієнтам. Якщо ви не знайомі з потоковим програмним забезпеченням, перевірте посібник з швидкого запуску в потоці OBS, щоб дізнатися про нього додатково.

Структура потокового відео

VPS сервер для прямої трансляції

Він представить вам, скільки саме активи серверів, які ви використовуєте в даний час. Це дозволяє контролювати, коли ви майже досягаєте найбільш можливостей сервера, щоб ви могли вжити відповідних дій. Ми використовуємо програму програмного забезпечення для потокового двигуна, схожа на Antmedia, Wowza, Red5, & Flicknexs, всі вони використовують ноу-хау Webrtc для адаптивного та надзвичайно низького потоку затримки. Створіть файл списку відтворення (e.g., файл M3U8) для кожного відео, що містить посилання на абсолютно різні рівні якості та кодекси. VPS пропонує необхідну область диска для розміщення колекції відеороликів. Давайте поглибимось у відмінності між віртуальними приватними серверами (VPS) та спеціалізованими серверами, а потім вивчимо, як можна полегшити потокове відео з використанням VPS.

Неправичений Інтернет-хостинг VPS вимагає технічної експертизи або виділених власних активів для обробки пам’яті сервера, робочої системи та інших ресурсів серверів. Неправильне VPS хостинг в Інтернеті краще підходить для встановленого бізнесу з необхідними ІТ можливостями. Однією з найкращих речей, що є декількома VPS, є те, що він надає віддані ресурси для розміщення веб сайту на цифровому сервері. Багато компаній вибирають це зробити завдяки гнучкості, яку вона забезпечує, як такі речі, як SSD, Ram, CPU та інші частини. Крім того, ви можете запустити ряд веб сайтів на одних і тих же VPS за допомогою Fasthosts, наші VPS включають багато адрес IPv6 та 16 IPv4.

paribahis bahsegel bahsegel bahsegel bahsegel resmi adresi

bettilt

This paragraph will not be displayed.